Första inlägget här på bloggen och då är förstås frågan vad det är jag ska skriva om. Med tanke på vad som hänt i USA, där de haft val och allt så borde det väl vara självklart att skriva en betraktelse om det? Men nej, det ska jag inte. Det har många redan gjort, och många fler kommer att göra det, och jag tror knappast att jag kan tillföra någonting vettigt där. Att bara säga ”nej usch vad hemskt” eller något liknande skulle inte heller leda till någonting vettigt. (Förklaringen till varför Trump vann verkar också självklar: statistiksajten 538 visar att antalet röstande i år sjönk, men inte i de stater som Trump vann. Med andra ord, många (möjliga) Clintonväljare stannade hemma).

No more politics!
Nåjo, detta om valet i väst, nu skippar vi det. Då är det roligare med saker som Microsoft Surface Studio, som presenterades för några veckor sedan. Et är en riktigt spännande sak och om ni inte vet vad det är så kan ni se det i presentationsvideon nedan:

En dator som är en tablet som är ett ritbord, typ, allt i ett. Verkar riktigt spännande, fast jag inte sysslar med design eller målande eller sådant. Det är helt enkelt en sån där sak som, ”jag vet inte vad jag ska använda den till, MEN JAG VILL HA DEN!”. Men givetvis kostar den ungefär lika mycket som ett mindre lands försvarsbudget.

Jag tycker det är roligt att det finns företag som faktiskt försöker utveckla det som redan finns (tablets, laptops, stationära datorer osv) på olika sätt. Här kanske jag måste nämna Apple och deras nya touchbar på MacBook Pro, och ja jo, det är också en rätt rolig idé. Men det känns inte lika spännande. Eller är det bara som jag tycker?

Okej, första inlägget klart! Hej alla!