Som personalansvarig på ett större företag är det mycket som jag behöver stå i så här inför jul. Det ska ordnas med julklappar till personalen, och så ska givetvis en julfest anordnas också. Julklappar är inte något större problem, men värre är det med med julfesten. Jag erkänner villigt att julfesten är någonting jag inte direkt ser fram mot varje år, eftersom det inte är helt lätt att arrangera. Men kanske är det lite mitt eget fel, eftersom jag tagit på mig mer än jag egentligen behöver. Försökt visa mig lite duktig sådär, visa att jag kan göra allting. Det har jag gjort i några år nu, men känner att det är dags att dra ner lite på tempot, så i år har jag utnyttjat en genväg, och för första gången på länge ser jag faktiskt fram mot årets julfest med företaget!

Anlitade en eventbyrå
Vi har en rätt så stor budget för vår julfest, och det HAR varit roligt att försöka fixa bästa möjliga evenemang, men ack så tröttande och stressigt. Vad jag gjort i år är att helt enkelt anlita www.perfectevent.se för att sköta det hela. De har en del erbjudanden som kan ta tillräckligt med personer, och jag valde en julfest på Färgfabriken. Skälet var att jag tyckte det var spännande att middagen komponerats av Isak Wiig (kocklandslaget), så det kan bli någonting alldeles extra.

Det är fortfarande ett litet tag kvar innan julfesten går av stapeln, men jag måste säga att jag aldrig (sedan jag började som personalansvarig) känt mig så här lugn inför jul, och jag tror till och med jag kokmmer klara både november och december utan alltför många övertidstimmar. Det skulle i så fall bli första gången någonsin.

Lärdom av det hela: försök inte göra för mycket. Det är helt okej att ta in hjälp utifrån ibland!

Tomtegubbar.

Hej tomtegubbar! Snart är det julfest igen!