Ibland så kan jag verkligen bli lite extra prylnördig när det gäller olika saker. Något som jag har märkt är att det framför allt handlar om det enklaste av produkter som löser vardagliga problem på ett enkelt och snabbt sätt, eller så handlar det om olika saker så kan få helt nya användningsområden. Jag har blivit riktigt intresserad av att ta reda på allt som finns att hitta om dessa små saker, vilket i sig betyder att mycket tid har gått åt till att dels hitta dem, men också prova på dem själv i mitt liv. Och det har varit många positiva inslag, men också en del negativa.

En effektiv förvaring

Jag har många gånger haft problem med att förvara saker på bra och smidigast sätt. Det som har varit mitt främsta alternativ har varit att lägga saker i plastpåsar eller också lägga över det i byttor med lock. Det har väl inte varit ett speciellt stort problem kan jag erkänna, men det är samtidigt något som varit lite irriterande och något som jag gärna hade sett en bättre lösning på. Många förpackningar idag kommer ju med återförslutningsmöjligheter, men de har en tendens att kunna släppa och inte fungera som det är tänkt, vilket gör att hela syftet går förlorat.

Det krävdes helt enkelt en lösning på detta problem, som jag inte hade hittat än. Men till slut så fick jag prova på klämmor, något som jag inte riktigt hade förstått syftet med tidigare. Men med hjälp av påsklämmor så löstes detta irriterande lilla problem, för nu var det helt plötsligt väldigt enkelt och smidigt att förvara precis det man ville i vad man ville, oavsett om det handlade om själva förpackningen som de kom i eller om det var en plastpåse. Med andra ord så är detta kanske en av de bästa små, smidiga prylarna som jag har upptäckt, och jag är väldigt glad för det!